Over Ons

Heb je vragen, opmerkingen, tips, belangrijke info of een klacht (wat we ons niet voor kunnen stellen) schroom dan niet om ons een mailtje te sturen. Wij zijn te bereiken op het volgende adres:

info@deverborgenwaarheid.nl

 

 

Op deze site vind je informatie, nieuwsberichten en films, welke een beeld schetsen over de werkelijke aard van de mensen, figuren en instantie die jij (misschien) vertrouwt. Het geeft hoogstwaarschijnlijk ook een afwijkend beeld van de wereld zoals je hem momenteel kent. Dit is een bewuste keuze van de makers van deze website. Dus geen disclaimers e.d.

Er heerst momenteel een oorlog en we praten niet over de oorlog in Afghanistan, Irak en straks hoogstwaarschijnlijk in Iran. Nee, het gaat hier om de oorlog tegen jou, de burger. Een informatieoorlog die al zo lang wij leven en waarschijnlijk nog langer aan de gang is. Het is in deze oorlog van groot belang dat wij de burgers goed geïnformeerd raken over wat er speelt in de wereld. Als wij dit niet doen dan ontstaat er een klimaat waarin de leidinghebbende van de wereld gebruik maken van deze gebrek aan kennis. Nu ook wordt er angst gezaaid met onderwerpen als klimaatverandering en terrorisme die, wanneer je er iets dieper naar graaft, helemaal niet gevaarlijk of angstaanjagend zijn. Toch gebruiken onze leidinghebbende deze propaganda wel om ervoor te zorgen dat langzaamaan, beetje bij beetje je vrijheden worden ontnomen.

Deze tactiek is al eens eerder gebruikt, namelijk door Hitler in de tweede wereld oorlog!

Straks sta je overal bekend in iedere database, je wordt overal gescand waar je ook bent. Boetes en je gezondheidssituatie worden direct meegenomen als je producten wil kopen. De technologie bestaat al en het wordt zelfs al op kleine schaal toegepast. Het is alleen nog een kwestie van tijd.

Alle informatie, waar wij naar linken of op de site hebben staan, is ofwel gecontroleerd en bevestigd of alleen ter visuele ondersteuning van een artikel bedoeld. Neem in elk geval niets aan van wat wij hier melden. Volg de links, lees de stukken, zoek zelf naar de antwoorden!

Open je ogen, open je gedachte, open je hart!

There’s a war going on for your mind!